JeHelpdesk Defender betere computer beveiliging

Ons Defender abonnement zorgt voor een veilige computer zonder zorgen.

JeHelpdesk Defender monitoring en beveiligings abonnement omvat:

Local & Cloud Signature and Machine Learning

‘Local & Cloud signature’ wordt binnen het abonnement gebruikt om bedreigingen te identificeren, terwijl geavanceerde ‘Machine Learning’ algoritmen onbekende dreigingen voorspellen en identificeren, nog voor ze worden uitgevoerd.

Firewall met Intrusion Detection

Beschermt het eindpunt (apparaat) tegen potentiële aanvallen van binnen en buiten het netwerk met two-way firewall en Intrusion Detection.

Anti-Exploit

Exploits zijn vaak betrokken bij grote ransomware-aanvallen, omdat ze legale toepassingen kapen om het systeem te compromitteren. Advanced Anti-Exploit detecteert onbekende exploits op basis van bestanden of zonder bestanden (alleen in het geheugen) door zich te richten op de aanvalstechnieken en het gebruik van gedragstechnologie, in plaats van signatures van al bekende exploits.

Procesmonitoring

De Process Inspector bewaakt continu de werkende processen op tekenen van kwaadaardig gedrag. Op basis van deze tekenen kan de Process Inspector aanvallen blokkeren die andere beschermingslagen hebben ontweken.

Content Control

Inhouds controle blokkeert of beperkt gebruikerstoegang tot potentiële gevaarlijke websites of gebruikt categorieën en roosters om de aanvalsmogelijkheden te beperken en de productiviteit te verhogen. Inhouds controle wordt bij andere aanbieders vaak aangeboden als extra service, maar is bij JeHelpdesk Defender beveiligings suite inbegrepen.

Device Control

Met apparatuur controle kunnen we binnen dit abonnement toegang van bepaalde verwijderbare apparaten, zoals USB’s, blokkeren of beperken. Door Device Control wordt het risico dat malware via die apparaten wordt binnengehaald beperkt.

Web Filtering

Webfiltering is essentieel voor het blokkeren van aanvallen vanaf het web. JeHelpdesk kan met Web Filtering bekende phishingsites of andere kwaadaardige websites blokkeren, maar ook onbekende URL’s, waaronder HTTPS, scannen om potentiële bedreigingen te identificeren.

JeHelpdesk Defender op maat

Alle bovengenoemde functies kunnen binnen JeHelpdesk bescherming optimaal afgestemd worden op de wensen van de klant.

JeHelpdesk Defender

JeHelpdesk Defender dienstverlening is gebaseerd op het BitDefender product ‘GravityZone’ en onderdeel van ons portfolio, gericht op centraal beheer en pro-actieve optimalisatie van computers en servers.