Computer Monitoring

Geplande
automatisering

In overleg met onze klanten maken we aangepaste scripts om al uw IT-taken te automatiseren, tijd te besparen en uw algehele resultaat te vergroten . Automatiseer alles van back-up taken tot beveiligingscontroles volgens planning of op aanvraag, op elk moment.

Zeer
veilig

Onze computer monitoring is vanaf het begin ontworpen als een beveiligde dienst. Alle communicatie is gecodeerd  en vindt plaats via HTTPS. Toegangs beleid voor apparatuur kunnen apparaten en de opdrachten die vanaf elk apparaat kunnen worden uitgevoerd, beperken of blokkeren .

Hulp op afstand

Met onze Hulp-op-afstand app kunnen we (na uw toestemming) met elke bewaakte computer meekijken of deze op afstand bedienen voor het oplossen van problemen. Dit kan ad-hoc maar ook op afspraak. Onze Real-time monitoring voorkomt meestal dat we ad-hoc moeten helpen of ingrijpen. Hulp op afstand betekent ook leren op afstand. We helpen onze klanten bij het aanleren van taken die ze in hun dagelijks werk vaker nodig hebben.

Real-time monitoring

Onze monitoring oplossing eindigt niet met een eenvoudige systeem online/offline bewaking of met een “kijken, maar niet aanraken” aanpak. Directe waarschuwingen stellen ons op de hoogte, zodat we meestal in kunnen grijpen voordat u het merkt. Wij zijn uw eerste verdedigingslinie en voegen alarmeringen toe aan taken en prioriteringen.

Computer monitoring
Hierboven een voorbeeld rapportage van onze computer monitoring.